© Copyright 2019 Mobirise - All Rights Reserved

A fotózások mindig vidáman, felszabadultan teltek, a kisfiam is végig mosolygott, így szuper képek készültek. A fotós életszerű pillanatokat örökít meg, a képek nem beállítottak, nincsenek agyon photoshoppolva, filterezve, ezért is nagyon természetes hatásúak, szinte élnek. Leventének olyan a kisugárzása, hogy a párom, aki amúgy nem szereti, ha fényképezik, szintén nagyon jól érezte magát a fotózásokon. Szívből ajánlom mindenkinek, a jó hangulat garantált. 

                                                                                                                                Hajni

Egy különleges aktnaptárral szerettem volna meglepni a kedvesem, bár amikor megfogalmaztam ez elvárásaimat, lehetetlennek tűnt megoldani. Ízléses, fényekkel és árnyékokkal játszó, változatos fotókra vágytam, de inkább csak érzéseket tudtam megosztani, konkrétumokat nem. És persze azt gondoltam, legyen természetes, ne agyon retusált, de közben naná, hogy lássam magam gyönyörűnek és ne csináljak bohócot magamból negyven pluszosan. Levi a nagy napon egyszerre tűnt gondolatolvasónak, szárnyaló művésznek, és mókamesternek, a technikai megoldásokról nem is beszélve, nem volt két egyforma megoldás a tarsolyában. Az első perctől felszabadult tudtam lenni a jelenlétében, fél szavakból értettük egymást, és a végeredmény minden álmomat felülmúlta. Soha nem láttam magam olyan szépnek, mint ezeken a fotókon, nem egy naptárt kaptam, hanem egy új látásmódot, egy olyan önbizalom-fröccsöt, amihez azóta is visszanyúlhatok, ha épp bal lábbal kelek és nem annyira tetszik, akit a tükörben látok. Minden nőnek járna egy ilyen élmény! Hogy a kedvesem mit szólt? Szerinte ez az ajándék ebben az életben már nem felülmúlható!                                                                                                                                     Gabi

Profizmusa, nyitottsaga, rugalmassága és letisztultsaga miatt szeretem Jenei Levente munkáit. Én és a családom visszatérők vagyunk, mert mindig meg tud újulni. Bátran ajánlom mindenkinek. 


                                                                                                                                  Magdi

40-dik születésnapom alkalmából mentem el fotózásra. Még nem voltam ilyenen, így izgultam és feszült voltam. Levente kedvességével, humorával és fiatalos lendületével gyorsan oldotta bennem a görcsösséget. Nagyon jó hangulatban telt el a fotózás. Jók voltak az ötletei az én igényeimhez igazítva. A végére magabiztosan és felszabadultan pózoltam a kamerák előtt. A képek jó minőségűek és szépek lettek. Nagyon elégedett voltam mindennel, mindenkinek ajánlani tudom.                                                                                                                      

                                                                                                                                  Márti

A legtöbb nő az élete során szeretne magáról egy szép fotósorozatot de bátortalan megvalósítani. Szerencsés helyzetben voltam, mert ajándék gyanánt kaptam ezt a fotózást . Minden elismerésem ahhoz a profizmushoz, amit tapasztalhattam. Köszönet a Végtelen kedvességért a felhőtlenül eltöltött időért és a szép képekért. Szeretett barátaimnak köszönhetően láthattam meg, mi hozható ki egy nőből, nem is sejtve milyen szép pillanatok születhetnek meg pár óra leforgása alatt.  


                                                                                                                                    Kata 

Egy őszi fotózáson voltunk a párommal, ami kellemes hangulatban telt, először picit feszélyezve éreztük magunkat és rutintalannak, de hála Levinek, pár perc alatt belerázódtunk. Ezt a képek is tükrözik, szívesen tekintünk rá vissza. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki türelmes, kreativ, lelkiismeretes fotóst keres. 


                                                                                                                                 Gabriella

Köszönöm a gyors és rugalmas hozzáállást! Nagyon jók voltak a helyszínek és a beállítások, meg persze a kellékek is! Nagyon jó hangulatú fotózás volt! Barátoknak, ismerősöknek mást nem is fogok ajánlani! A képeket mindenki imádta!Köszönöm még egyszer! 


                                                                                                                                 Anikó